Roligt och nyttigt för pappor

Jag har försökt hitta några internetsidor som lämpar sig för pappor, både blivande och varande. Coolapappor.se är en sida eller mötesplats som ger bra tips, information och även länkar till bra pappabloggar i Sverige. Det finns mycket roligt på sidan och de flesta pappor uppskattar nog den eftersom att den omfattar så mycket om livet som just pappa. Det finns en sida som listar pappabloggar i Sverige och den fokuserar mer på det jämfört med den tidigare sidan. Den heter pappabloggar.se och där hittar man en hel del bloggar som kan vara läsvärda. Om du vill ha mer information om rättigheter för pappor så rekommenderar jag sidan pappamanualen.se och den är mer samhällsorienterad, så där hittar du mycket information om vad som gäller för pappor juridiskt och rättsligt sett.

Denna amerikanska pappa har tagit massvis med bilder på sig och sin dotter och de är sjukt roliga. Han kallar sig ”Worlds best father” och det är som rolig konst det han har gjort. Klicka på länken nedanför!

http://www.mymodernmet.com/profiles/blogs/dave-engledow-worlds-best-father

daveengledowworldsbestfather10

Annonser

2 thoughts on “Roligt och nyttigt för pappor

  1. Tackar för tipset om sidan med Dave Engledows bilder. Geniala! =) För övrigt tycker jag det är ganska tunnsått med bra, aktiva svenska pappabloggar. Finns en uppsjö på t ex bloggportalen men många av dessa är antingen inte uppdaterade på år alternativt borttagna. Vi får se till att föra traditionen vidare.

    • Tjena superpappan! Ja, vi får kämpa för vår framtid som pappabloggare och förhoppningsvis följer mer pappor med på resan. =) Ha det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s