Snart nalkas helg och bra väder

Den är inte långt borta nu. Varje helg är efterlängtad och lyckoruset kryper upp i en ju närmare fredag man kommer. Jag och Anna funderar på att ta vår ”Mini-hummer” till Birsta och roa oss. Det var längesedan man åt något smarrigt på IKEA även. Silver kommer att få lära sig att vara kopplad med spårlina ute på gården nu när hon inte alltid är villig att lyda våra kommandon. Hon är duktig mestadels, men det händer att hon får för sig att springa till grannbarnen och leka med dem. Med en spårlina kan vi ha koll på henne samt köra lite agility-träning på henne. Vädret sägs bli underbart, så det håller vi tummarna för.

image

Tänk att ha massa katter eller hundar inomhus i en lägenhet hela dagarna.Det är inget annat än plågeri om det rör sig om flera djur på liten yta. Om man vill djurens bästa så bor man i ett hus så att de kan få vara ute varje dag. Huset blir deras säkerhet och hem när de vill komma in för att sova, äta och gosa ner sig. Men en lägenhet blir ett fängelse där de får gå ut på permission om ägaren är ”snäll” då och då.

Gick genom parken med körsbärsträd i stan. De är så fina. Silver sket i dem och fokuserade mer på en pizzabit som låg på backen.

image

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s