I väntan på vårt kära barn

Man lever på som vanligt och försöker hitta på nya sätt att få tiden att passera. Nu vill man att tiden ska passera extra fort även fast sommaren är här. Men vi har lite andra saker att göra samtidigt för att förberada ankomsten i November. Vi ska göra klart barnrummet, köpa passande möbler och saker till barnet. Jag är så glad att vi har ett hus, bil och tillräckligt med utrymme för vår lilla bäbis som kommer. I väntan på dessa tider så är man mer sparsam och vi spånar på namn då och då. Namnet måste vara nästan det svåraste att komma överens om. Vi har liknande tycke om namn och jag tror att det blir aningen lättare för oss jämfört med andra par. Barnmöblerna på IKEA är så söta även. Vi passade på att snygkika på dem i helgen som var och dessa små färgglada möbler kommer fylla rummet med så mycket liv. Massa leksaker och gosedjur ska det vara även. På different solutions får man mycket tips om hur man kan göra egna saker och möbler. De finns som en grupp på facebook och där visas massa bilder på gjorda saker. Se där och joina gruppen!

 

Bed

 

Jag blir inspirerad av dessa bilder och vill bygga massa själv. Men man får ta sig ner på jorden igen och inse att man har mycket att fixa som kanske är lite mer prioriterade. Det är mindre än en månad kvar till ultraljudet och jag försöker att inte tänka på det så mycket. Då känns det som att tiden går mycket långsammare. Måste komma ihåg att tömma kattlådan ikväll även. Det blir mycket rörelser där i när vi har tre stycken katter. På återseende! Hasta luego señores!

Advertisements

6 thoughts on “I väntan på vårt kära barn

    • Med 3 UTEKATTER? Är du helt pantad? Eftersom fokuset låg på kattlådan i detta inlägg så antar jag att detta är Sandra eller nån av Sandras låtsas-kompisar som skriver. Det verkar ju vara ett av era största intressen i livet! Skaffa ett jävla liv och sluta lägg så jävla mycket energi på mig och Björn era avundsjuka haggor!

    • Haha! Bra försök att trampa mig på tårna. Eller inte! Jag har ett hus, underbar fästmö, underbara djur och ett barn på väg. Vad har du? Massa katter i en liten tvåa eller?

  1. Haha… Antar väl också att Anna och Björn har pli på sina djur att det inte krävs mer än en låda. Man ska väl inte behöva ha fler? Du ”Malin”… Har du 10 st i oro för att dom ständigt ska Bajsa ner allt du har? Jag menar… Vem fan har kattlåda under sängen? Haha… Sjukt!

    Hua vad öppenbart att det är någon i Sandras sk vänskapskrets… Eller hon själv. Lägga energi på en mening i detta fina inlägg? Haha, lustigt!

    • Hahahaha ja, eller hur. Fan vad tragisk denna människa är! Kanske skulle lägga mer ner tid på att skaffa sig ett liv hellre än att springa på reor och köpa katter? Kanske göra nåt MENINGSFULLT med livet en enda dag för en gångs skull. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s