Vad som gör mig förbannad

Det är inte bara myggbetten som irriterar utan det är ett ytterst litet problem i förhållande till de problem människor skapar. Ja, var ska man börja. Jo, början ligger i människans ego som oftast är för stort för hans eller hennes eget bästa. Vi ska bara ha och ha. Ha pengar, ha stolthet, ha rätt och aldrig fel. Men det är genom våra fel som vi växer. Men när vi lever genom felen hela tiden och inte tar lärdom från dem så tar stoltheten över och gropen grävs bara djupare. Man har inte förstått en stor mening med livet när allt man har är ett stort ego med tunnelseende. Jag skriver om detta utifrån alla hemska människor som finns på denna planet. Det är inte menat till någon speciell.

Jag läste bland annat idag att lokala fiskare får ersättning för att sälar har förstört deras fiskenät. Detta gör mig förbannad. Jävla människor! Sälarna äter bara sin naturliga föda och det är vi människor som är i vägen med våra nät i deras vatten. Släng i er själva i näten!

Jag såg sedan på nyheterna en ung pakistansk flicka som bloggade om rättigheter till utbildning utsattes för mordförsök när talibaner attackerade henne. Hon är en hjälte då hon överlevde och fick tala för alla barns rättigheter under ett FN-möte efter att attacken hade skett. Jävla människor igen som mördar barn. Barn som i så tidig ålder har svar på mycket ska leva länge och visa människor den rätta vägen. De ska inte tystas! 

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s