Regnbågens färger irriterar i ögonen på ryssarna

VM i friidrott stod Moskva för i år. Och de hade ingen aning om att det fanns andra färger än rött och svart på denna jord så de satte sina AK47:er i halsgropen när sveriges Emma Green Tregaro hade regnbågens färger på sina naglar. Detta var inte bara en protest mot Ryssland antigay-lagar utan hon ville även visa sitt stöd till just homosexuella över världen och att ingen stat ska förtrycka en människa som är homosexuell. En kvinna som tävlar för Ryssland i friidrott hade uttalat sig om detta och sagt att Emma var respektlös mot Ryssland. HAHA! Hon stöder dessa antigay-lagar och är lika puntad som Ozzy Osbourne var på 70-talet. Läste att många gayklubbar världen över vaskar rysk vodka för att visa sitt missnöje med dinosaurierna som styr landet. De hade kunnat gjort molotov cocktails av dem istället och kastat tillbaka dem till Putin och resten av medlemmarna från de sju dvärgarna. Fight fire with fire!

la-na-tt-putins-antigay-laws-20130814-001

Satte ihop babysittern igårkväll. Den hade kommit med posten och det är alltid roligt att meka ihop diverse saker och detta vara något nytt för mig. Den är hur fin som helst och det är lätt den finaste babysittern i världen. Den var av bra kvalité även och den kostade inte skjortan, men den var inte billig heller. Den kostar 599 kronor hos babygo.se och den är gjord av Fischer som är kända för att göra bra babysaker.

20130815_201140

Måste även säga grattis till lilla Elsa som fyllde 2 år igår! Tobbes och Sandra lill tös har blivit så stor så snabbt. Jag och Anna gav henne en liten fluffig present. Det blev en rolig hamster med mohikan-frilla som låter när man trycker den på nosen och så rusar den iväg som en blådåre. Det var samtidigt lite roligt eftersom att Agria hade ringt upp Tobbe ett par veckor innan för att erbjuda en djurförsäkring på hans hamster (som han inte ens har). På deras hemsida kan man fylla i ett kontaktformulär så ringer de upp en och Chrille fyllde i det åt Tobbe (utan hans vetskap) och önskade en hamsterförsäkring åt honom. Nu kan du äntligen skaffa en hamsterförsäkring Tobbe!

zzp_pax

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s