Städkärring!

Psssst! Vet ni vad? Känslan av ett städat hem är j*vligt bra. Här hemma yrar jag på när jag får chansen. Saker bara försvinner när jag städar. Woops! Borta! Anna kan fråga mig ibland var saker är och jag med mitt fiskminne minns knappt var jag lagt saker. Men det är som en drog att få städa, att få plocka undan, dammsuga, dammtorka och till sist avsluta med en härligt svepande skurmopp som dansar över alla barnmatsklibbiga golv. Saker som sitter klibbar sig fast på bord, bänkar och andra saker är svårare att få bort ibland. Men då kommer den bästa saken fram. MIKROFIBERDUKEN!! JAAA!! REN NJUTNING! Jag blöter den en aning och kastar mig sedan över allt klibb o skit. Ja, jag bokstavligen springer dit och kastar mig över allt som ser ut som fastlimmad geggamoja. Samtidigt som man städar surrar låten ”Sabotage” i huvudet på en. Jag försöker vara så effektiv som möjligt. Men ibland klantar man sig och missar något. Då kommer herr ångest fram och hyttar med käppet sitt. Äh, skit nere herr ångest! Jag städade, inte du gubbj*vel!

Arwen var julnisse på Lucia och vi var på stan den dagen jag och lillen för att fika och roa oss medan Anna jobbade. Medan vi fikade så ville hon socialisera sig med andra barn så hon skriker högt för att få deras uppmärksamhet och sedan skrattar hon. Hon är bra underbar lilltande!

WP_20141213_006

Annars då?! Jag jobbar sista veckan nu innan jag är ledig hela julveckan. Det är f*n bättre än att städa. Att få vara hemma med Arwen o Anna. Men då blir det på med förklädet och bagarmössa. Sen så tycker jag att snön kan få komma och hälsa på nu. Och även stanna ett tag. Ja, i alla fall till Februari för att sedan lämna plats åt den gröna marken igen. Arwen ska få åka massa pulka när snön väljer att komma förbi. Jag ser fram emot det.

Nu har jag fått skriva av mig lite städtkärringtankar och annat. Tack för mig!

Ps. Tomten var tidigt på kneget mitt. Jo men titta! Han hade varit i Syrien och fått inspiration innan.

WP_20141212_006

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s