Gubbhäng

Jo, idag fick Arwen stå ut med tre gamla, griniga gubbar ute i Birsta City, käringarnas paradis. Men det gick förvånansvärt bra och Arwen fick till och med en ny handväska av farfar. Klart det blev en Hello Kitty-väska och hon älskade den redan från första stund. Vi passerade sedan kusin Linda som jobbade idag och det var tammefan inte igår. Snarare flera år sedan…tror jag. Är ju gammal så det kan lika gärna ha varit igår då minnet inte existerar längre. Kanske blir bättre om jag halsar en burk tabletter med B-12.

Sedan passade vi på att mumsa på IKEA med våra andra jämngamla människor. Det är ju helt sjukt vilka priser man betalar för där. Man har nästan råd att äta 3-rätters middag på IKEA om man lever på föräldrapenning som jag gör. En dag så…en dag.

IMG_0423

Till middag blev det en sojaburger-tallrik. Gjorde en egen guacamole för den som säljs i butik är inte guaca utan det är grädde med en gnutta avokado. Mixa två avokados med citronsaft, pressad vitlöksklyfta, salt och peppar och du har den bästa guacamolen.

IMG_0426

Älskar denna lilla tös så jäkla mycket. Nu blir det Vanderpump-mys med Anna. Hasta la vista!

IMG_0424

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s