S som i semester, sol och åter sol

Nu kom den med full fart. Sommaren är här och den menar allvar. Den lät både mig och Arwen svettas rejält idag när vi passade på att inviga SM-veckan i Sundsvall. Det var en långsam start på SM-veckan, så vi får ta och åka ner en dag till för att se om SM-festen kan haka på solens framfart. Vi roade oss med att strosa omkring, leka i parken intill hamnen och prata hundspråk med änder. Arwen ”voffar” åt de mesta djuren faktiskt. Hon tycker om lätet av en hund tror jag. Detta var första semesterdagen och när det blir dåliga sommardagar så har jag några projekt hemma i lägenheten. Jag har svårt att sitta still i mitt eget hem och det är inte för att det finns så mycket att göra, men man skapar alltid saker att göra för att trivas bättre.

Balkongen är bland annat nästintill klar, men det skulle vara mysigt och bättre ifall vi hade någon form av belysning där nu när den är utbyggd med större yta och nya fönster. Jag vill ha LED-belysning som är bättre än vanlig belysning på alla vis. Den är mer miljövänlig, mer barnvänlig och den ger finare ljus. Jag hittade inspiration från nätet och så här skulle det kunna se ut.

Spotlights

Jag hittade väldigt fina spotlights från en omtyckt och proffsig hemsida som erbjuder många varianter av spotlights. Det är väldigt bra priser på lamporna såg jag. Planen är att sätta fast en träpanel med dessa spotlights på taket för att kunna gömma undan de snygga sladdarna. Sen när hösten kommer och mörkret med den så kan man sitta och mysa till det under kvällarna med Anna och en kall öl.

Sedan finns det några andra småprojekt hemma, men en sak i taget som Arga Snickaren säger. Vill inte hamna i klorna på honom om man tar på sig alltför mycket. Fast han besöker inte lägenheter kom jag på. Anna kan få dra på sig en peruk och låtsas vara honom i sådana fall. Hårda ord behövs ibland och det känns bättre om det kommer från Arga Snickaren….tror jag.

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s