Här kommer Arwen Kortstrump

Ljuva sommarväder, jag tackar dig för alla moln som täcker sikten av solen, för bristen på D-vitamin, för min bleka hy, för mitt deppiga humör men främst för att du är ful jäkel i år. Nästa år satsar vi på att åka till ställen med solgaranti. Arwen tittar i nuvarande stund på Pippi Långstrump, hennes favorit just nu. Hon går runt och säger ”Pii..piii” när hon vill se rödtotten på tv/plattan. Det känns som en skön start på morgonen. Pappa tar lite tid att städa undan och bara vara för en liten stund. Men som sagt, nästa år bär det iväg till sydligare breddgrader och vi har bestämt oss bland annat för att åka till Gotland och besöka Villa Villekulla och Pippiland där. Men tänk om Arwen är hela anti Pippi nästa år?! Ääääh….knappast. Hon älskar Pippj så hårt att det är en väldigt liten sannolikhet. Det finns så mycket roligt att göra för barn där så det knappast något att oroa sig för.

villa villekulla kneippbyn

Igår besökte vi stan och fikade med faffa, fammo, fabror och Elia. Arwen fikade inte så mycket utan hon körde mest Pippi-style och hoppade i soffan. Pappa fick ingen lugn fikastund direkt. En sipp kaffe och Arwen var borta. En bit chokladboll och Arwen var på väg in i en hiss. Ah, pappa njöt minst sagt av gofikat. Nu bär det snart iväg till Faffa och Fammo för mer bus. Ha en fin dag allesammans!

Waynes Coffee

Outfit 2015

Är det något jag gillar att göra när man ska bege sig utanför hemmet så är det att klä upp sig efter vart man ska. Hade Arwen fått välja så hade hon haft ett nattlinne på sig. Icke sa picke!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s