Farfars dag

Skjortor är en fin och bra ”drog”. Jag bara älskar skjortor och de går att ha i de flesta lägen. Inte under någon form av träning. Där går gränsen. Låter väl sunt? Så när vi firade Farfar uppe på kolonilotten så fick han en fin, rutig skjorta med somriga färger men den är ändå bärbar under de andra årstiderna. Det var en helmysig dag med familjen där. Den innehöll grillande, pajer till efterrätt och en stor dos lek. Det är precis så en perfekt sommardag ska vara.

Jag bär gärna skjorta på jobbet och även när det är heta sommardagar. Risken för synliga svettfläckar är oroande, men då kan man om man vill ha en undertröja som är tunn och ämnad för att motverka eventuella svettfläckar på skjortan. Det syns inte att man har något plagg under skjortan och det känns skönare med något mjukare innanför skjortan även. Undertröjan är hudfärgad för att minska synlighet av tröjan under skjortan. Så det är ett bra alternativ om man svettas mycket och vill inte att det ska synas.

image

Sedan sköter deodoranter resten förhoppningsvis. Odörer är också en del av problemet. Jag använder giftfria deodoranter som varken innehåller aluminium, parabener eller alkohol. Det är bättre för dig och det hjälper lika bra som de giftiga varianterna.

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s