Visa lite uppskattning

Kollegor kommer och går på alla arbetsplatser. Oftast vill man visa dem uppskattning genom att ge något fint och minnesvärt. Ett tips på det är en pokal eller medalj med något inristat. Man kan rista in något roligt de brukar säga eller som de har sagt under tiden på jobbet. Eller något roligt som de är bra eller bäst på. Detta uppskattas mycket av kollegor som ska avsluta sin tjänst. Det en rolig sak som förhoppningsvis kommer att vara med och påminna om en bra tid på det tidigare jobbet. Givetvis får de något mer men pokalen blir som pricken på i:et med avskedspresenten.

Generate

Det är inte bara kollegor som förtjänar en fin och rolig pokal eller medalj, utan vänner, släkt och ens partner kan likväl få en när de har uppnått en viss ålder eller när de har slutfört något i livet. Föräldrar som går i pension förtjänar väl en fin pokal eller partners som har klarat av sin utbildning? Jag skulle vilja ha en varje gång jag lyckas minnas något eftersom att det är en sällsynt sak jag lyckas med.

Snart vaknar Arwen från sin lunchvila och då ska vi bege oss till mormor. Silver har varit där och lekt ett par dagar men nu är det dags att komma hem igen. Arwen går runt och ropar efter henne när hon inte är här, så jag tror att hon är saknad här hemma.

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s