Spånar vidare

Grannarna ovanför var uppe klockan sex imorgon och de var så snälla när de ville väcka oss andra i huset vid samma tidpunkt denna morgon. Tackar för hamrandet och springandet! Därför ska man bo i hus. Just därför. Jag må vara en morgonmänniska, men detta var lite väl tidigt.

I vårt framtida hus som kommer att speglas av miljötänk så ska allt vara gjort med bra saker som tar hänsyn till miljön. Ja, så gott som i alla fall. Fönstren ska även de vara EQ-märkta (miljömärkta). Det är inte många fönster som tillverkas för hus idag. Tanken är endast att ha ett välbyggt hus som har tagit hänsyn till miljön eftersom att det är rätt i tiden. Allt går åt det hållet där fler företag tittar på lösningar som ska bevara jordens resurser på bättre sätt. Och det är främst tack vare kundernas efterfrågan på sådana varor som bidrar till ett större utbud med ekologiskt.

eq-märkta fönster

Men än så länge trivs vi bra där vi bor idag. Vi spånar vidare på drömbygget tills att vi är redo. Granlo är bra underbart och det är här vi vill bo och låta Arwen växa upp. Så om vi ska bygga vårt drömhus så ska det bli i Granlo.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s